M&P Industries B.V.

M&P Industries B.V. | Groepsholding is de houdstermaatschappij van meerdere zelfstandige vennootschappen in groep verbonden en met onderlinge synergie in de zakelijke dienstverlening.

M&P is al ruim 20 jaar dé faciliterende dienstverlener van Nederland met oog voor klantgerichtheid. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. De klanten zijn met name vastgoedeigenaren en beheerders van kantoorpanden & winkelcentra, zorginstellingen, aannemers en zakelijke dienstverleners. M&P is een middelgroot bedrijf met landelijke dekking in Nederland op het gebied van security, facility, techniek, glasschadeherstel en 24*7 calamiteitendienst. Een meer betrokken en complete dienstverlener als M&P vind je niet.


Ruud van der Poel Ruud van der Poel heeft in 1996 M&P Industries B.V. opgericht met als doelstelling om waarde te creeren voor klanten voor de optimale invulling van individuele behoeftes en diensten ter ondersteuning van - en in lijn met - de core business van onze klanten, zijnde de commercieel vastgoedbeheerders.

Rick van der Poel Rick van der Poel is in 2016 in dienst gekomen om de opvolging door de tweede generatie al vroegtijdig in lijn te brengen met de ontwikkelingen van de onderneming. Rick is na zijn voltooide opleiding Bedrijfskunde vervolgens afgestudeerd in Financieel Management aan de Nyenrode Business Universiteit.

Ontzorging door samenwerking!